Blog

Zabava uz dobro pivo i nezaboravan ambijent

miami-beer-festival-1

PIVSKI FESTIVAL U TISNOM – BEER FESTIVAL

07. – 08.08.

Večeri u Tisnom, pamte se po eksploziji okusa, mirisa boja i emocija koje su utkane u svaku kalu, kamenitu šetnicu, kućicu, plaže. Ovo  jedinstveno dalmatinsko naselje kamenih kuća i kala, prostranih trgova, bujnog mediteranskog raslinja s dugom rivom te s mnoštvo konoba i ugostiteljskih objekata kao i prekrasnih plaža pruža sve što Vam treba za ugodan boravak pa I mnogo više.

panorama

Program ljeta 2014 u Tisnome svake je godine sve raskošniji I zaista daje mogućnost izbora čak i najizbirljivijim gostima, počevši od klasičnih koncerata u bajkovitu atriju palače Katunarić, sve do raznolikih evenata na trgu Rudina koji objedinjuju klapske koncerte,gastro noći, dječje radionice, večeri slavonskog foklora..odabir je samo na gostima da iz ponude izaberu najbolje. A za ljubitelje dobre kapljice, općina Tisno pripremila je i ove godine jedinstveni doživljaj na svom glavnom trgu – Pivski festival.

4.1.1

Festival omiljenog pića poseban je doživljaj koji se ne propušta stoga jer se ljubitelji pive mogu 2 večeri za redom opuštati u posebnom ambijentu ljupkog mjesta uz pivu i nezaobilazni zalazak sunca te pjesmu i zabavu u dugo u noć.
PANORAMA1

Nekada su jednostavne stvari najbolji doživljaj, pa stoga dođite na Beer festival u Tisnom i saznajte tajnu gostoljubivosti ovog kraja. Malena mjesta najčešće kriju najveće ljepote, mi vas pozivamo da sve ljepote šibensko kninske županije  istražite za početak,u općini Tisno.

Dođite i uvjerite se sami – ovo šarmantno malo mjesto s dalmatinskom dušom će Vas srdačno dočekati!

www.tz-tisno.hr

Facebook