Aktivni odmor

Posjetite spektakularnu međunarodnu utrku tovara

This post is also available in: English

TISNO – OTOK MURTER

IMG_2829

09.kolovoza

I ove godine, 09.kolovoza u općini Tisno, održati će se spektakularna međunarodna utrka tovara. Tisno je odavno poznato kao mjesto dobrih vibracija zahvaljujući svojim raznolikim eventima, izvrsnim festivalima I maštovitom ljetnom programu, ali utrka tovara se kao događanje definitivno izdiže svojom kreativnom i zabavnom stranom.

4.1.1

Otkad su 2006 godine organizatori ove manifestacije okupljeni u udruzi “Tišnjanski tovar” odlučili u manifestaciju uključiti turiste i tišnjanske iseljenike, utrka tovara postala je jedan od najvećih i najatraktivnijih događanja na području Šibensko kninske županije.
IMG_2819

Goste očekuje garantirana luda ljetna zabava, izdašna porcija smijeha i veselja, uz lutriju, bogatu gastronomsko ugostiteljsku ponudu, te nastupe kulturno umjetničkih društava.

TGF (heathershuker)-344

Jedinstvena je to prilika da malo mjesto prikaže dašak polako zaboravljene tradicije i približi gostima tovara – tu vrijednu I specifičnu životinju koja umnogome predstavlja simbol stare vrijedne i ponosne Dalmacije a ujedno je promocijom kroz ovaj nezaboravan spektakl spašava od zaborava. Turisti pokazalo se to, vole autentične doživljaje ispričane i mudro dočarane kroz organizirane evente kojima se promoviraju stari običaji i starine Dalmacije. A najveća posebnost utrke je uključivanje stranih natjecatelja koji se uvijek kući vrate s nezaboravnim dojmovima i uspomenama.

Poželite li ovo ljeto ponijeti kući uspomenu koja će vas pratiti do kraja života, zaputite se u čarobno maleno Tisno na utrku magaraca i zabavite se kao nikada prije. Smijeha i veselja  neće nedostajati, uostalom ništa drugo vam ne treba za savršeni odmor.

Pogledajte program ljetnih događanja

Tisno danas 1

Dođite i uvjerite se sami – ovo šarmantno malo mjesto s dalmatinskom dušom će Vas srdačno dočekati!

www.tz-tisno.hr

Facebook

This post is also available in: English