Aktivni odmor

Pogledajte koje hrvatske plaže mame uzdahe turista cijelog svijeta

Brela 3 1a

POSJETITE BRELA – neodoljivu kombinaciju zlatnih plaza i čudesne planine

Brela, već desetljećima mame uzdahe turista cijelog svijeta. Neki bi rekli da je lako mamiti uzdahe prirodnim predispozicijama kristalnog mora i čarobnih plaza, no nije baš sve tako jednodimenzionalno.

_BLG6938 1a

Ponuda u Brelima već godinama objedinjuje zamamni koloplet aktivnog odmora, izvrsnih gastro kutaka, sportskih i zabavnih sadržaja te kulturnih manifestacija. No teško je negirati daleko najjači adut Breljanskih plaža koje obrubljene prirodnim šljunkom i oplakivane bistrim morem kristalne čistoće jednostavno izmame priznanje i čuvenih medija da te plaže (Punta rata 2004, Forbes) uvrsti među najljepše plaže na svijetu.

IMG_0076

Pridodamo li tome i 6,5 kilometara obalnog dijela, prekrasne šetnice uz more LUNGO MARE, Put vitalnosti koja je pogodna I za nordijsko hodanje, upotpunili smo sliku savršenog obiteljskog odmora za one koji točno znaju što od odmora žele.

BRELA

Požele li gosti uživati u jačanju fizičke spreme uz nezaboravnu panoramu Brela sa suprotne strane, mogu se odvesti kajakom a mogu se i fotografirati ispod mora.

Brela 5

Nostalgičare i tražitelje starina, na spontano klicanje će natjerati stari zaseoci koji ponosno nose pečat starinske arhitekture a protežu se duž planine Biokovo. Sve je tu.

IMG_0073

Planinari, i ljubitelji prirode mogu otići na Biokovo i svjedočiti zapanjujuće lijepoj panorami mora i planina, horizonta i stijenja te rasute makarske rivijere koja će vam pasti pod noge kao biserna ogrlica. Nakon višemjesečnog rada u uredu, kombinacija zlatnih plaza i čudesne planine učinit će svakog turista istinski sretnim jer Brela imaju sve.

_2CB1163 BRELA x 1a

Krilatica “Sve što čovjeku treba za savršeni ljetni odmor”, na ovom mjestu definitivno nije prazna fraza.

IMG_0530 1a

brela.hr

Foto: Tz Brela

Sponzorirani članak