Aktualno

Sutivan u ludom party ritmu 90ih

Ivana - crno portret(1)

Vruća zabava uz I.Bee, Mineu i Ellu

Destinacija koja već godinama privlači ljubitelje dobre glazbe, pustolovnih i ekstremnih sportova, u kojoj se godinama održava internacionalno poznati festival Vanka regule, ( 20. do 27. srpnja 2014.), po kojem je i dobila adrenalinski predznak, započet će program ljetnih događanja u vrućem ljetnom ritmu uz I.Bee, Mineu i Ellu!

SP2_5135

Nakon rasprodanih 90’s party koncerata u Splitu, Dubrovniku, Zadru i Primoštenu, I.Bee, Minea i Ella odlučile su publici pripremiti pravo ljetno iznenađenje i glazbenu poslasticu u Sutivanu na Braču!

I.Bee, Minea i Ella – kraljice pop –dance glazbe nastavljaju koncertnu turneju, te pripremaju nove party-e uz lude ritmove 90-ih i pjesme koje su obilježile to razdoblje: „Šumica“, „Good boy“, „Iza ponoći“, „Cigareta“, „Vrapci i komarci“, „Hajde da ludujemo“, „Uberi ljubicu“, „Nađi mi ritam“, „Navigator“, „Ponekad ludujem“, “Imam te”, “Mornaru moj”, “Deset puta” i mnoge druge.

Sutivan

Kraljice devedesetih su već na prvim zajedničkim koncertima u prepunim klubovima i uz fenomenalnu atmosferu, pokazale koliko je publika željna ludih plesnih ritmova, veselih tekstova i pozitivnih vibracija koje garantira.

Youtube link (official lyrics video):

Ivana Banfić, Minea & Ella - Na Jadran (Official Lyrics Video) 2014

Ova manifestacija uvod je u Sutivansko lito koje ugošćuje niz atraktivnih glazbeno –scenskih, kulturnih, sportskih događanja, koncerata, pučkih fešti i veselica uz renomirana glazbena imena, umjetnike iz čitave Hrvatske i inozemstva.

stivan_mlinac_71

visitsutivan.com

Foto: Tz Sutivan
Sponzorirani članak