Aktualno

SUPETAR ponovno domaćin najvećeg kulinarskog festivala u regiji

Biser mora photo 1 - naslovna a

Od 9. – 13. travnja Supetar će po 5. put ugostiti preko 500 sudionika najvećeg kulinarskog festivala u regiji – BISER MORA.

Vrhunski kuhari, enolozi i stručnjaci iz područja kulinarstva iz više od 15 zemalja susresti će se i ove godine u Supetru i krenuti u natjecanje za ovogodišnjim „Biserom mora“.

Biser mora photo 5

Organizatori ovog festivala – Savez kuhara mediteranskih i europskih regija (SKMER), Svpetrvs hoteli d.d., Grad Supetar i Turistička zajednica Grada Supetra, najavljuju pregršt kulinarskih događanja, prezentacija eminentnih stručnjaka, tematskih večeri zemalja sudionica, koncerata i gastro tura.

U programu ovogodišnjeg Bisera mora održati će se i državno natjecanje  barmena s međunarodnim sudjelovanjem u najatraktivnijim disciplinama – „klasični stil“ i „fler“ na atraktivnim lokacijama – na supetarskoj rivi i prekrasnoj terasi novog hotela „Osam“ u samom središtu Supetra.

Sva događanja u sklopu festivala su besplatna i otvorena za javnost.

Rezervacije smještaja potražite na www.watermanresorts.com.

Više informacija o samom festivalu i mogućnostima za sudjelovanjem možete dobiti na www.skmer.hr i facebook stranici Skmer Acmer.

www.supetar.hr

Sponzorirani članak